VANNE/RENGASPAKETTI 17
VANNE/RENGASPAKETTI 17 VANNE/RENGASPAKETTI 17 VANNE/RENGASPAKETTI 17 VANNE/RENGASPAKETTI 17 VANNE/RENGASPAKETTI 17 VANNE/RENGASPAKETTI 17 VANNE/RENGASPAKETTI 17 VANNE/RENGASPAKETTI 17

VANNE/RENGASPAKETTI 17": Barzetta Toro TitaniumPolish Pakettiautoihin 7x17 jako: 6x130 ET: 55 + Nankang CW-20 Cargo Grip Pakettiautoihin 235/60-17C R

1 190,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Loppu
Toimitusaika 0 - 0 työpäivää
Tuote on tilapäisesti loppunut.

Näyttävä vanne/rengaspaketti Sprinteriin tai Crafteriin!


Paketti sisältää:

4kpl Barzetta Toro TitaniumPolish Pakettiautoihin 7x17 jako: 6x130 ET: 55

4kpl Nankang CW-20 Cargo Grip Pakettiautoihin 235/60-17C R

4kpl Renkaiden asennus vanteille + tasapainoitus + kromiventtiilit


Vanteet: Barzetta Toro - vahva kuin rotuhärkä

UUTUUS 17" vanne M-B Sprinteriin ja VW Crafteriin!

Barzetta Toro on pakettiautoihin suunniteltu vahva vanne suurella 1250 kg kantavuudella, eli sallii 2500 kg akselipainon. Vahvuutensa lisäksi upea titanium-väritystä ja kiillotettua alumiinia yhdistelevä Toro muuttaa uskollisen työjuhtasi myös ulkonäöltään tyylikkääksi kuin uljain rotuhärkä.

Valitse Barzetta kun haluat parasta.Renkaat: Nankang CW-20 Cargo Grip on uuden huippuluokan pakettiauton rengas, joka tarjoaa erinomaisen kilometrituloksen, hyvän pidon ja miellyttävän ajomukavuuden.

  • Neljä pitkittäisuraa poistavat tehokkaasti vettä ja lisäävät turvallisuutta märällä kelillä.
  • Vahvistettu olka vähentää epätasaista kulumista ja lisää renkaan käyttöikää sekä vakauttaa renkaan ominaisuuksia myös pitkillä ajorupeamilla.
  • Olka-alueen kuviopalojen leikkaukset pitävät lisäävät pinnan joustavuutta ja parantavat ajomukavuutta myös kuluneemmallakin renkaalla.
  • Pintakuvio on optimoitu minimoimaan häiritsevät rengasäänet.

Taiwanilainen Nankang on Aasian vanhimpia ja perinteikkäimpiä rengasvalmistajia, jonka tietotaito ja teknologia ovat alansa huippua. Nankang on jo pitkään pyrkinyt panostamaan ensisijaisesti renkaidensa laatuun, periaattena on ollut etteivät Nankang-renkaat vain vastaa, vaan myös ylittävät kaikki nykyajan vaatimukset. Nankang-renkaat kestävätkin vertailun minkä tahansa muun valmistajan renkaisiin.

Nankang CW-20 ominaisuudetToimitustapana kotiintoimitus 24,90e.

Arvostelut 0 arvostelua