TT-Thermo 1500w KLD2 Defa-yhteensopiva
TT-Thermo 1500w KLD2 Defa-yhteensopiva

TT-Thermo 1500w KLD2 Defa-yhteensopiva

Kiertovesipumpullinen letkulämmitin

174,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 1 - 4 työpäivää

TT-Thermo 1500w KLD2 Defa-yhteensopiva.

Lämmitin on tehokas ja lämmittää moottorin nopeasti perinteisiin lohkolämmittimiin ja muihin sähkökäyttöisiin autolämmittimiin verrattuna.

Lämmittimen toimintaperiaate on yksinkertainen: se samanaikaisesti lämmittää ja kierrättää jäähdytysnestettä moottorissa. Siksi moottori lämpiää kaikkialta tasaisesti ja ajoneuvon sisätila nopeasti, kun ajoneuvo käynnistetään.

Tasaisen moottorin lämmityksen ansiosta lämmitin soveltuu erinomaisesti myös uusille ajoneuvoille, joissa ei voi käyttää perinteistä lohkolämmitintä.

Lämmitin on helppo asentaa. Yleensä paras paikka asennukselle on moottorin ja sisätilanlämmittimen kennon välinen vesiletku. Lämmittimessä on sisäänrakennettu termostaatti joka rajoittaa lämpötilan noin +40..55 asteeseen, riippuen auton nestetilavuudesta, rakenteesta ja ulkolämpötilasta. Pumppu kierrättää lämmitettävää nestettä koko ajan. Näin lämpö siirtyy tehokkaasti moottoriin ja tasaa lämmön koko järjestelmään.

Toimitus sisältää: Moottorilämmittimen (sis. virtajohdon ja kiinnikkeen), vesiletkukiinnikkeet, maadoitusjohdon, suomenkielisen asennus- ja käyttöohjeen.


Lämmitin on CE-merkitty ja sillä on yhden vuoden takuu ostopäivästä.

Tutustu tästä huolellisesti asennus- ja käyttöohjeeseen!


Käytä vain vikavirtasuojalla varustetuissa pistorasioissa (lämmittimien tehot ovat suurehkoja). Älä käytä jatkojohtoa, vain liittimiin tarkoitettua kytkentäkaapelia ilman lisäliitoksia. CE-merkitty, tyyppikohtaiset CE sertifionnit, EMC, LVD ja RoHs testit ovat tehty hyväksytyllä testilaboratoriolla.


Defan kytkentäsarja löytyy täältä

Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet
Yhteensopivat tuotteet