Bilt Hamber Auto Foam 5L
Bilt Hamber Auto Foam 5L

Bilt Hamber Auto Foam 5L

Tämä todella suosittu esipesuaine ei esittelyjä kaipaa!

29,90 €
31,90 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Loppu
Toimitusaika 0 - 0 työpäivää
Tuote on tilapäisesti loppunut.

The one and only Bilt Hamber - Auto-foam!


Bilt Hamber Auto-foam on vahaturvallinen ja tehokas esipesuaine auton ulkopinnoille. Auto-foamia voidaan käyttää painepesuriin liitettävällä vaahdottimella (foam lance) tai painesumuttimella/sumutinpullolla. Poistaa kesäiset itikat ja tehoaa talviseen suolaankin. Vesipohjainen ja biohajoava.


Hyvin suojatuilla ja säännöllisesti pestyillä pinnoilla toimii jopa ainoana pesuvaiheena ilman mekaanisen pesun tarvetta. Soveltuu parhaiten usein toistuvaan pesuun, kun lika ei ole ehtinyt pinttyä


Auto-foamista ei saada paksuinta mahdollista "partavaahtoa", vaan ideana on, että tuotetta levittäessä muodostuneet vaahtokuplat hajoavat ja irrottavat likaa. Kun vaahto hiljalleen valuu pinnalla, se kuljettaa samalla likaa pois.


Annostelu/laimennus:

Valmistajan ohje: Laimennetaan annostelutavasta ja pinnan likaisuudesta riippuen siten, että seoksen vahvuus pinnalla on 1 - 5 %

Ravista/kääntele kanisteria huolellisesti ennen käyttöä.


Käyttö foam lancella: Auto-foam annostellaan laimentamattomana vaahdottimen pulloon ja seos säädetään sopivaksi vaahdottimen säädöllä.

Käyttö sumutinpullolla: Auto-foamin sopiva vahvuus on n. 6 %. Aavistuksen vahvemmalla seoksella kompensoidaan vaahdon puutetta.


Pikaohje:

Levitä Auto-foam kuivalle pinnalle. Anna vaikuttaa muutama minuutti. Huuhtele huolellisesti painepesurilla tai vesiletkulla.

Älä käytä suorassa auringonpaisteessa tai kuumille pinnoille. Älä anna tuotteen kuivua pintaan.


Pakkaus- ja muut tiedot:

5 l muovikanisteri, kierrekorkki 

Arvostelut 0 arvostelua