Lakeustec.fi -verkkokaupan toimitusehdot.

Voimassa 1.10.2017 alkaen


Verkkokauppa


Lakeustec.fi on verkkokauppa, jossa tuotteita myy Lakeustec Oy (y-tunnus 2857773-3). Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille sekä yrityksille. Toimitamme tuotteita ainoastaan Suomeen. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.


Tilaaminen ja tilausvahvistus


Tuotteet tilataan verkkokaupasta osoitteessa www.lakeustec.fi

Tilaaminen ei vaadi rekisteröitymistä!

Tekemästäsi tilauksesta lähetetään automaattisesti tilausvahvistus antamaasi sähköpostiosoitteeseen, jos et saa tilausvahvistusta ota yhteys asiakaspalveluun lakeustec@gmail.com.

Tilatessaan asiakas hyväksyy ja sitoutuu voimassa oleviin toimitusehtoihin.


Toimitustavat ja -kulut


Toimitamme tuotteita pääasiassa matkahuollon ja postin välityksellä. Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut.

Toimituskulut ovat 6,9e.


Nouto on mahdollista Kauhajoelta. Sovi noudosta aina etukäteen joko sähköpostilla tai puhelimella.


Toimitusaika


Toimitusaika vaihtelee tilauksesta ja toimitustavasta riippuen. Toimitusaika-arvio esitetään tuotesivulla. Keskimääräinen toimitusaika 1-3 arkipäivää. Varastotuotteet pyrimme toimittamaan matkahuollon/postin kuljetettavaksi tilauspäivänä tai sitä seuraavien 1-3 arkipäivän sisällä. Tilaustuotteiden toimitusaika on yleensä pidempi ja se ilmoitetaan tuotesivulla.


Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästyksistä tai viivästyksien aiheuttamista välillisistä haitoista. Tiedotamme poikkeavista toimitusajoista verkkokaupassamme.


Maksaminen ja maksutavat


Tuotteet sekä toimituskulut maksetaan tilauksen yhteydessä verkkokaupassa. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Sampo, Osuuspankki, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki sekä Ålandsbanken.

Maksupalvelun tarjoaa Verifone Finland Oy (0943819-9). Verifone Finland Oy on Finanssivalvonnan toimiluvan saanut maksulaitos. Maksutapahtumat toteutetaan Verifone Finland Oy:n suojatussa tietoturvallisessa maksuympäristössä. Pankki- ja korttimaksujen vastaanottajana tiliotteella sekä mahdollisilla korttilaskuilla näkyy Verifone Finland Oy, joka välittää maksut kauppiaalle. Muiden maksutapojen osalta Verifone Finland Oy toimii maksutapahtumatietojen välittäjänä, jolloin maksun vastaanottajana näkyy Lakeustec Oy.
 
Verifone Finland Oy
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa
Asiakaspalvelu: 020-7535192
Sähköposti: kuluttaja@verifone.fi
www.verifone.fi


Takuu


Verkkokaupassamme myytävillä tuotteilla on pääasiassa 12kk takuu. Takuu ei korvaa välillisiä kustannuksia (esim. tuotteiden asennuksesta aiheutuvat kustannukset). Takuuasioissa ole yhteydessä asiakaspalveluumme lakeustec@gmail.com.


Hinnoittelu


Myyjä pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.


Kuljetusvauriot


Mikäli tuote/paketti on selvästi vaurioitunut kuljetuksessa, asiakkaan tulee välittömästi paketin noutotilanteessa reklamoida asiasta valitun toimitustavan kuljetusyhtiölle. Tämän jälkeen ilmoita asiasta myös asiakaspalveluumme lakeustec@gmail.com.


Palautus


Mahdollisesta palautuksesta tulee aina sopia ensin myyjän kanssa. Verkkokaupassa myydyillä tuotteilla on kuluttajasuojalain mukainen palautusoikeus 14 vuorokautta. Varmistathan, että palautettavat tuotteet ovat käyttämättömiä sekä jälleenmyyntikelpoisessa kunnossa aina myyntipakkausta myöden. Ethän itsekään hyväksyisi vähän kokeiltua tuotetta uutena. Ole asiasta yhteydessä meihin sähköpostilla, niin saat lisäohjeet. Pakkaathan palautettavat tuotteet huolellisesti, että ne tulevat ehjänä perille. Asiakas vastaa palautuksesta syntyvistä postituskuluista.


Vastuu vahingoista


Kun asiakas on vastaanottanut tuotteen, Lakeustec Oy ei ole vastuussa tuotteen väärinkäytöstä aiheutuneesta vahingosta eikä vastaa valmistajan antamista virheellisistä tuotetiedoista. Lakeustec Oy ei myöskään vastaa tuotteen laittomasta väärinkäytöstä aiheutuneista vahingoista. 


Asiakas käyttää tuotetta aina omalla vastuulla ja vastaa itse tuotteen mahdollisista tuotteen aiheuttamista vahingoista. Esimerkiksi autonhoitotuotteiden kohdalla muistathan kokeilla ainetta ensin pienelle alueelle näkymättömään paikkaan.